verbouwing en uitbreiding vrijstaande woning Sint-Genesius-Rode 2017

De bestaande woning had een zeer gesloten achtergevel zonder relatie naar de tuinzijde.

De volledige achterbouw werd afgebroken en vervangen door een nieuwe uitbreiding, bestaande uit verschillende volumes en volledig opengewerkt naar de tuinzijde. Er worden nieuwe doorzichten gecreëerd aan de zijgevel links, door grote raamopening te voorzien zodat de zon langs deze zijde ook de woning kan toetreden de nieuwe aanbouw zowel met de voorgevel als met de achtergevel in relatie staat. De nieuwe aanbouw op het gelijkvloers bestaat uit een grote leefruimte met keuken, die aansluit met de bestaande woning.

De aanbouw aan de linkerzijde omvat een bijkeuken, berging en carport. Op de 1ste verdieping wordt een nieuwe badkamer aangebouwd boven de berging.