verbouwing en uitbreiding Schaarbeek 2020

De achterbouw wordt volledig afgebroken om de verschillende kleine ruimten met elkaar te verbinden tot 1 grote woonruimte met open keuken die naar de tuinzijde wordt verplaatst.  

Alle gekozen materialen zijn ecologisch en zijn ontworpen om brut gelaten  te worden. 

Er wordt een beloopbaar daklicht voorzien op de 1ste verdieping om meer licht te hebben in het salon.

De bestaande achtergevel bestaat uit een  betonnen structuur met minimale afmetingen om later een zonnewering aan vast te kunnen maken. Het plat dak wordt ingericht als dakterras en de borstwering zal doorgetrokken worden in een pergolastructuur die eveneens dienst zal doen als zonnewering.

De bestaande ramen aan de achtergevel worden vernieuwd en de gevel geïsoleerd met houtwol en crepi.