1/10

verbouwing en uitbreiding Tervuren 2009

Show More

Doordat de tuin meer dan een half niveau hoger ligt dan de straat was de bestaande achterbouw grotendeels ondergronds gelegen waardoor het zicht op de tuin beperkt werd.
Het gelijkvloers werd volledig opengewerkt met een leefruimte van voorgevel tot achtergevel. De leefruimte werd ook deels verhoogd zodat ook van binnenin de tuin zichtbaar werd. Het plantvak aansluitend op en in het verlengde van de keuken zorgt ervoor dat de tuin bijna tot binnen in de woning treedt.
Het terras aansluitend aan eetplaats en keuken is verbonden met de tuin door een gevelbrede trap en zorgt ervoor dat er opnieuw een verbinding en breed zicht is naar de tuin.

Avenue Huart Hamoirlaan 73 -1030 Brussel / Bruxelles  - M 0486 30 92 11 - T 02 215 25 80 - info@nathaliedeleeuw.be

© Nathalie De Leeuw